Informatieavond Erfrecht 6 maart 2017

27/02/2017

Ondernemers opgelet: wie krijgt straks jouw onderneming? Ben je een ondernemer en heb je er wel eens over nagedacht wat er met een ondernemingsvermogen gebeurt bij overlijden of het stoppen van de onderneming? FKJ Notaris organiseert op 6 maart 2017 een informatieavond waarin gesproken wordt over de diverse juridische aspecten van het eindigen van een onderneming.

Ook onderwerpen zoals bedrijfsopvolging en een eventueel (levens)testament worden behandeld.

Het eindigen van een bedrijf heeft ingrijpende gevolgen, in zowel fiscale als juridische zin. Het is dus belangrijk om hier eens bij stil te staan zodat de nodige stappen op het juiste moment genomen kunnen worden. Tijdens de informatieavond op 6 maart wordt hier over gesproken.  

Wil jij hierbij aanwezig zijn?
Geef dat dan uiterlijk 3 maart door via fenneke@denieuwenotaris.nl.

Vergeet niet het aantal personen te communiceren! Na aanmelding wordt de locatie en tijdstip per e-mail aan je bevestigd.