BKL Meeting Point bij Extreme Media

13/02/2017

Donderdag 16 februari is het BKL Meeting Point bij Extreme Media gevestigd in het leuke verzamelgebouw aan De Schans 1802. Een goed moment om elkaar weer eens te spreken! Kom je ook? Extreme Media wil dat we ze uitdagen! Wat ons betreft om te zien met hoeveel BKL'ers we in hun pand passen....

BKL Meeting Point is de maandelijkse informele bijeenkomst van de vereniging. Hierbij biedt de Bedrijfskring haar leden de gelegenheid om elkaar in een gezellige ongedwongen sfeer te ontmoeten. 

Als BKL lid mag je een introducee meenemen. Op die manier kan een bedrijf (dat nog geen lid is, maar wél in Lelystad gevestigd is) ook eens kennismaken met de BKL. Meld jezelf en de introducee aan via info@bedrijfskring.nl.

Locatie: Extreme Media, De Schans 18 02, 8231 KA Lelystad (in het voormalige IVIO pand!)

Extreme Media

Sinds 2001 zijn wij het internetbureau in Lelystad voor creatieve oplossingen. Wij bedenken en ontwikkelen online concepten en ondersteunen onze relaties in de omgeving van Lelystad met het uitvoeren van hun internetactiviteiten. https://extrememedia.nl