Justdata, de ideale partner op ICT-gebied

19/01/2017

Vooraf weten waar jij als ondernemer aan toe bent als het om kantoorautomatisering gaat? Dat is wel zo prettig. Bij Justdata komen opdrachtgevers achteraf niet voor financiële en onaangename verrassingen te staan. Die werkwijze geldt voor het bouwen en onderhouden van een website, voor het verzorgen van systeem- en netwerkbeheer én voor het leveren van snelle internetverbindingen. Justdata is een full service ICT-leverancier die het belang van haar klanten centraal stelt en die het ontzorgen op ICT-gebied hoog in het vaandel heeft staan.

Geen geneuzel garantie

Justdata werkt met afspraken, offertes en contracten. Deze bestaan uit heldere afspraken. Justdata heeft begrip voor jouw inzichten en belangen en zal altijd met zichtbaar respect op zoek gaan naar goede oplossingen. Deze houding is de enige manier om een langdurige win-win situatie tot stand te brengen én te behouden. Daar waar andere ICT-bedrijven nog weleens de prijs willen opschroeven of al voor de opdracht afhaken, bijvoorbeeld vanwege gecompliceerde en gespecialiseerde software die moet worden ingebouwd, haalt Justdata deze hobbel weg.

Justdata staat voor u klaar, dag en nacht

Sinds directeur Mark Gaertner in 2009 met Justdata zelfstandig de markt opging is het hard gegaan. Op dit moment bestaat het team uit 11 specialisten op het gebied van kantoorautomatisering, communicatie en internetverbindingen. Waarom Justdata als ICT-partner? Een voorbeeld: steeds meer bedrijven stappen over op Hosted Voice vanwege de vele voordelen. Met VOIP-telefonie van Justdata ben je overal en altijd bereikbaar én verzekerd van een toekomstbestendige telecomoplossing.

Netwerker pur sang

Motivatie en ambitie vormen voor Justdata de basis van succes. Als ondernemer wil Gaertner vooral zichtbaar zijn en ziet hij tevens het belang in van netwerken.  Dit verklaart mede zijn lidmaatschappen voor de BKL en voor de florerende businessclub The Corner van de ambitieuze en lokale voetbalvereniging sv Batavia ’90.

Meer informatie? Neem contact op via 0320-767676 of bezoek de website.