Winnaars ondernemersprijzen BKL Gala 2017

16/01/2017

Tijdens het jaarlijkse BKL Gala afgelopen zaterdag heeft Loading Systems de prestigieuze BKL Trofee in ontvangst genomen. Daarmee liet het bedrijf Werkcon achter zich. Maar het was – zoals juryvoorzitter Hans Blom aangaf – een moeilijke keuze geweest. De Eetalage nam de BKL Award in ontvangst. De twee andere kandidaten voor de BKL Award waren International Security Partners en Kartcentrum Lelystad.

De BKL Award

Het stemmen voor deze Award gebeurde op de avond zelf. Alle BKL leden ontvingen bij de entreetickets ook een stemkaart. Deze ingevulde stemkaarten werden vóórdat men de zaal betrad in de stembus gedaan. Alle stemmen werden bij elkaar opgeteld en tijdens het officiële gedeelte werd de winnaar van de BKL Award bekendgemaakt. 

De Eetalage wint de BKL Award

Een groot succes

Het BKL Gala was ook dit jaar een enorm succes. Het gala startte met een spetterende openingsact van de danseressen van de Kubus. Daarna verwelkomde BKL directeur Irene Medema de gasten, waaronder ook burgemeester Ina Adema die zij enkele korte vragen ter kennismaking voorlegde. Vervolgens interviewde Irene wethouder Jop Fackeldey. Voorzitter Andries Greiner hield de gebruikelijke nieuwjaarsspeech. Hij drong er bij de overheden op aan een plan te maken voor de economische spin off van de luchthaven en vertelde over de initiatieven van de BKL voor het nieuwe jaar. Daarmee sloot hij aan op het thema van het gala: ‘Dreams’.

Nadat de BKL Trofee en BKL Award waren uitgereikt, barstte het ondernemersfeest los. Het theater was prachtig versierd. De mooie entourage, goede band en hoofdact O’G3NE zorgden voor een spetterend begin van het ondernemersjaar 2017.

Loading Systems wint de BKL Trofee