BKL lid? Eén maand gratis sporten bij Fitland!

10/11/2016

Fitland - Real Fitness Lelystad is gevestigd aan de Badweg tegenover zwembad de Koploper. De sportschool heeft zeer uitgebreide trainingsfaciliteiten en ruim voldoende gratis parkeerplaatsen voor de deur. Naast de veelzijdige vrije fitness ruimte biedt Fitland Lelystad een breed scala aan (Les Mills) groepslessen aan.

Bewegingen uit het dagelijks leven zoals rennen, duwen, tillen en springen lopen als een rode draad door de trainingen van Fitland. De gemotiveerde instructeurs staan altijd voor de sporters klaar om alles uit de trainingen te halent! Een grote functionele trainingsruimte, (Les Mills) groepslessen, persoonlijke begeleiding, uitgebreide krachtapparatuur, sauna en small group trainingen zijn altijd bij de prijs inbegrepen. 

Leden van BKL mogen Fitland altijd één maand gratis uitproberen!

Stuur een mailtje naar: lelystad@fitland.nl onder vermelding BKL.