Uitnodiging Inspiratiedag Reclame Sukses

16/11/2016

Op donderdag 24 november organiseert Reclame Sukses een Inspiratiedag. En alle BKL leden zijn uitgenodigd! Een mooie gelegenheid om de nieuwe machines van Reclame Sukses te bekijken en met het team bij te praten. In het fraaie pand van Reclame Sukses aan de Fahrenheitstraat 86 in Harderwijk, zijn van 14.30 uur tot 20.00 uur diverse demonstraties te zien.

Ook voor de inwendige mens wordt gezorgd met onder andere een Italiaanse Barista en diverse lekkere hapjes.

Programma

  • Inloop vanaf 14.30 uur
  • Gelegenheid om de (nieuwe) machines van Reclame Sukses te bekiken
  • De gehele middag verschillende demonstraties
  • Bijpraten met het team van Reclame Sukses
  • Geniet van lekkere hapjes en drankjes

De Inspiratiedag duurt tot 20.00 uur.

Over Reclame Sukses

Reclame Sukses is al sinds 1963 gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren, plaatsen en onderhouden van visuele reclame. Voor binnen en buiten. Standaard of op maat. In de loop der jaren hebben ze de visuele communicatie verzorgd voor veel verschillende soorten organisaties door heel Nederland. Van autobelettering tot complete carwrapping. Van raambelettering tot gefreesde driedimensionale gevelreclame. Van standaard rolbanners tot maatwerk stands voor beurzen en niet te vergeten, verschillende interieurdecoraties. Daarnaast ontwerpen ze complete bewegwijzering voor binnen en buiten. 

Aanmelden 
Aanmelden is noodzakelijk. Laat voor 18 november weten met hoeveel personen je wilt komen. Dit kan je doen door een mailtje te sturen naar info@sukses.nl of door te bellen naar 0341 - 417 703.