Uitnodiging avond van de ondernemer

12/11/2016

Wonen & Ondernemen. Hoe regel je dat? Het Informatieplein Wonen & Ondernemen organiseert op maandag 14 november van 19.00 – 22.00 uur de Avond van de Ondernemer. Alle BKL leden zijn van harte uitgenodigd!

Netwerkborrel

Tijdens deze avond kunnen ondernemers zich laten informeren en inspireren over het thema ‘Wonen & Ondernemen. Hoe regel je dat?’ Tegelijkertijd vindt de officiële opening plaats van het Informatieplein Wonen & Ondernemen. Uiteraard is er ook gelegenheid tot netwerken met andere ondernemers onder het genot van een hapje en een drankje.

Programma

19.00 uur 
Inloop

19.30 uur
Welkom door Debby Toorenaar, eigenaar van Media Missie en presentator van 'Maak het mee' bij Omroep Flevoland

19.35 uur
Opening door wethouder Job Fackeldey

19.45 uur

Presentatie 'Hoezo geen hypotheek voor ondernemers?' door Arjan Rozendal van Rabobank Flevoland

20.00 uur

Presentatie 'MVO Challenge' door Oene Venema van ISO Fast Track met aansluitend uitreikng MVO Certificaten 2016

20.20 uur

Presentatie 'Hoe krijg je wat je hebben wilt?' door Anneloes Vos van de Nelleke Mulder Imago Groep

21.00 uur

Netwerkborrel

22.00 uur

Einde

Aanmelden

Kom naar de Avond van de Ondernemer! Aanmeleden kan door een mail te sturen naar ondernemersplein@lelystad.nl.

MKB Nederland

De Avond van de Ondernemer is de Lelystadse invulling van de landelijke Dag van de Ondernemer. We kennen in Nederland een Dag voor bijna alles, behalve voor ondernemers. MKB-Nederland heeft nu de 3e vrijdag van november (in 2016 is dat 18 november) uitgeroepen tot Dag van de Ondernemer. Een dag waarop het traditie wordt het ondernemerschap te vieren, ondernemers te bedanken en in het zonnetje te zetten.

Download hier de officiële uitnodiging