WeMatch breidt uit

02/11/2016

WeMatch is uitgebreid. Dit jaar versterkte eigenaar Cindy Tijsmans haar team met Helen Riecker, een Lelystedeling met meer dan twintig jaar ervaring in de branche. 'Samenwerken blijkt een groot feest', zeggen de dames enthousiast 'We vullen elkaar aan, kunnen met elkaar lachen en zijn tegelijkertijd allebei serieus en gedreven met ons werk bezig.' Sinds dit jaar is WeMatch ook uitgebreid met een nieuw softwarepakket, speciaal voor de werving- en selectiebranche. 

Samenwerking

‘We kennen elkaar al heel veel jaar en zijn in 2000 collega’s geworden, totdat ik voor mezelf ging beginnen. Ik zag mijn kans schoon toen ik hoorde dat Helen beschikbaar was en vroeg haar om bij mij aan boord te komen. Tot mijn vreugde was zij net zo enthousiast als ik,’ aldus Cindy. Cindy is het aanspreekpunt voor de klanten en Helen is het aanspreekpunt voor de kandidaten. Samen vormen ze een geolied team met een heel groot netwerk en bij elkaar opgeteld meer dan 40 jaar ervaring in de branche en in Flevoland.

Softwarepakket

Ook het nieuwe softwarepakket blijkt een schot in de roos. 'Het systeem is slim, geavanceerd en heeft professionele tools. Door onze nieuwe manier van werken hebben we nog meer tijd voor onze klanten en kandidaten en zijn wij nog beter is staat een perfecte match te maken’, besluit Tijsmans.   

Ben je benieuwd naar de branches en vacatures waarin de dames bemiddelen?
Bel dan voor een afspraak naar 0320-416892 of kijk op www.wematch.nu.