Promotie Award krijgt klein zusje

12/11/2016

Dit jaar voor het eerst in het leven geroepen: de Positiviteits Prijs. Waar de Promotie Award wordt uitgereikt aan bedrijven en organisaties is het kleine zusje de Positiviteits Prijs voor individuele personen. Kanshebbers voor beide prijzen kunnen tot 25 november worden aangemeld via info@citymarketinglelystad.nl.

Promotie Award
De Promotie Award is al jaren een felbegeerde prijs. Welk bedrijf, organisatie of instelling heeft zich het afgelopen jaar het meest succesvol ingezet voor de promotie van Lelystad? Meld jouw kanshebber voor 25 november aan via info@citymarketinglelystad.nl.

Positiviteits Prijs
Uit jaren Promotie Award ervaring bleek dat de individuele personen vaak werden ondergesneeuwd door grote organisaties. Ook was de drempel voor mensen erg hoog om een persoon aan te melden. Een goede reden voor een nieuwe award: de Positiviteits Prijs, bestemd voor de persoon die de meest positieve bijdrage heeft geleverd aan Lelystad. Deze persoon staat voor positiviteit, optimisme, overtuiging; een echte ambassadeur. Herken jij een familielid, collega of misschien wel jezelf in deze omschrijving? Stuur een mailtje naar info@citymarketinglelystad.nl met uitleg waarom jouw aanmelding moet winnen.

Jurybeoordeling
Voor de Positiviteits Prijs geldt hetzelfde proces als voor de Promotie Award. Iedereen mag zich aanmelden en de jury kiest hieruit vervolgens drie genomineerden, waaronder de winnaar. Deze mag zich een jaar lang officieel 'Ambassadeur van Lelystad' noemen en schaart zich hiermee in een lijstje met bijvoorbeeld Edsilia Rombley en Aron Winter. Uiteraard hoort hier het bekende ‘Lelystad geeft lucht speldje’ bij, met daarnaast een Lelypas geladen met €100 aan punten. De criteria van de Promotie Award en Positiviteits Prijs op een rijtje? Kijk op www.citymarketinglelystad.nl voor meer informatie.

City Marketing Live
Zowel de Promotie Award als de Positiviteits Prijs worden op 8 december tijdens City Marketing Live uitgereikt. Hierbij aanwezig zijn? Meld u aan door een mailtje te sturen naar info@citymarketinglelystad.nl.