Jouw bedrijf in the picture op het BKL Gala 2017

26/10/2016

Time flies when you're having fun... En daarom zijn wij nu al bezig met de voorbereidingen voor het BKL Gala 2017! De BKL zal op 14 januari 2017 weer een fantastisch feest neer zetten voor ruim 700 gasten. Graag willen wij jullie attenderen op de mogelijkheid om in bijna iedere prijsklasse een sponsorpakket af te nemen. Hier krijg je onder andere uitgebreide publiciteit en extra kaarten voor terug.

Ook dit jaar is het mogelijk om heel concrete onderdelen van het gala te sponsoren; bijvoorbeeld de band, de DJ, het casino, de artiest en de hapjes. Indien je dit (eventueel samen met een andere ondernemer) sponsort, wordt jouw/jullie naam genoemd op het podium waarop deze artiest optreedt. Dit biedt natuurlik volop mogelijkheden om jouw bedrijf extra onder de aandacht te brengen ter plaatse, maar ook via social media. Zichtbaarheid is ook mogelijk met een openingsvideo met jouw nieuwjaarswens die we kunnen aanbieden voor de grote sponsors. Zie hier het overzicht van het sponsorpakket 2017.

Overweeg je om het BKL Gala te sponsoren? Laat het ons alvast weten door een mail te sturen naar info@bedrijfskring.nl. We kunnen dan samen jouw wensen bespreken en kijken welke mogelijkheden er zijn om jouw bedrijf extra onder de aandacht te brengen bij ondernemend Lelystad.

Laat je ons vóór 20 november 2016 weten voor welk sponsorpakket je kiest, dan wordt jouw bedrijfsnaam vermeld op de vooraankondiging. Een extra publiciteitsmoment voor de snelle beslisser!

Kaarten BKL Gala 2017

BKL leden kunnen vanaf 14 november kaarten voor het BKL Gala 2017 bestellen. Niet-leden zijn vanaf 15 december aan de beurt.