Beursvloer ervaring ANSUL Brandbeveiliging

19/10/2016

Vorig jaar heeft ANSUL Brandbeveiliging tijdens de Beursvloer een match gehad met de Reddingsbrigade Lelystad. Zij hebben vanaf toen hun vergaderruimte beschikbaar gesteld voor vergaderingen en EHBO-trainingen van de Reddingsbrigade Lelystad. Dit jaar heeft de Reddingsbrigade hier al meerdere keren gebruik van gemaakt. Daarnaast leent ANSUL Brandbeveiliging een AED uit bij activiteiten waarbij de inzet van de Reddingsbrigade wordt gevraagd.

Corina Dijkstra, voorzitter van de Reddingsbrigade: “We hebben zelf geen eigen ruimtes. We organiseren onze vergaderingen bij elkaar thuis maar dat kan niet voor de EHBO herhalingslessen. Daarvoor mogen we de ruimte van ANSUL gebruiken en hoeven we dus geen andere locatie te huren. Ook de algemene ledenvergadering mogen we daar houden. We zijn erg blij met ANSUL en dat mogen ze best weten!”

Blije gezichten waren er ook bij de medewerkers van Luchtscouts toen zij ‘de koffiemachine’ kwamen ophalen. Het is fijn te zien hoe blij zij hiermee waren en het ‘oude’ apparaat van ANSUL bij hen een tweede leven heeft gekregen. Dat de koffie maar lekker mag smaken!

Wat Erik van Ekeris vooral leuk vindt aan het matchen met maatschappelijke organisaties: “Vooral de blije gezichten als dank doen je goed. Fijn dat wij dit als ANSUL kunnen doen voor deze organisaties.”