BKL Gala 2017: draag een onderneming voor!

03/11/2016

Ken jij een Lelystadse onderneming die zich in positieve zin onderscheidt? Bijvoorbeeld door creativiteit, innovativiteit, mentaliteit, ondernemings- of handelsgeest? Laat dit dan vóór 3 november 2016 aan ons weten! Wie weet komt dit bedrijf dan wel in aanmerking voor de prestigieuze BKL Trofee of BKL Award! 

BKL Trofee en BKL Award
Al drie jaar werkt de BKL met twee ondernemersprijzen; de BKL Trofee en de BKL Award. De BKL Trofee wordt uitgereikt aan de 'ondernemer van het jaar' en de BKL Award is bedoeld voor bedrijven met maximaal 15 medewerkers in dienst. Op die manier is de ondernemersprijs óók voor de kleinere bedrijven beter bereikbaar.

Bij deze roept de BKL al haar leden op om Lelystadse ondernemingen voor te dragen!

Een onderneming voordragen
Heb je een bedrijf in gedachte die wat jou betreft de BKL Trofee of BKL Award dubbel en dwars verdiend? Stuur dan een mailtje naar info@bedrijfskring.nl en geef hierin duidelijk aan om welk bedrijf het gaat én waarom jij vindt dat dit bedrijf in aanmerking moet komen voor een van de twee ondernemersprijzen.

Beoordelingscriteria BKL Trofee
Beoordelingscriteria BKL Award