100e plaatsing werknemer via Werkbedrijf Lelystad bij Nedfilter

12/10/2016

Nedfilter werd op 4 oktober verrast met een prachtige taart van directeur Onno Vermooten van Werkbedrijf Lelystad. Dit om de 100e plaatsing van een kandidaat via het Werkbedrijf te vieren, in de persoon van een zeer gemotiveerde servicemonteur Timothy bij Nedfilter.

Sinds een paar maanden werkt Nedfilter als ‘Partner van Werkbedrijf Lelystad’ samen met deze organisatie. Coaches van het Werkbedrijf zoeken een goede werkplek voor gemotiveerde kandidaten die in de bijstand zitten. Vanwege de forse groei die Nedfilter doormaakt, is er grote behoefte aan gemotiveerd personeel, bijvoorbeeld voor productie en de service dienst. Dankzij de gezamenlijke inspanningen vieren Nedfilter en het Werkbedrijf nu dus de 100e plaatsing.

Werkbedrijf helpt
CEO Jan Hannink van Vlint Holding, waarvan Nedfilter deel uitmaakt, is zeer positief over de samenwerking: “Wij worden door het Werkbedrijf goed geholpen met kandidaten om onze groei te realiseren. Tegelijkertijd helpen we mensen uit de bijstand en in een leuke baan. We begeleiden ze en leiden ze op zodat ze goede ervaringen opdoen in een interessante functie”. Voor Vlint is dit een
van de manieren om iets te doen voor de maatschappij en in het bijzonder voor de vestigingsplaats Lelystad. De 100e plaatsing voor Werkbedrijf Lelystad is een succes dat zorgt voor veel tevreden partijen. Vooral ook in de persoon van de geplaatste medewerker Timothy, die lekker een stuk taart mee-eet voordat hij weer naar de volgende service klus gaat voor Nedfilter.

Over Nedfilter
Nedfilter heeft net haar 25-jarig bestaan gevierd. Het bedrijf richt zich op het creëren van een gezond werk- en leefklimaat voor gebruikers van kantoren, fabrieken, zorginstellingen en scholen door zuivere lucht. Nedfilter doet dit door de ontwikkeling, productie, levering en plaatsing van filters, reconditionering van klimaatkasten en levering van luchtverdeelslangen.

Zie ook: www.nedfilter.nl