27 oktober: BKL Meeting Point en lokale Beursvloer Lelystad 

26/10/2016

Om bedrijven en maatschappelijke organisaties dichter bij elkaar te brengen heeft de BKL er opnieuw voor gekozen om het Meeting Point (27 oktober 2016) te combineren met de Beursvloer Lelystad. Diverse Lelystadse bedrijven en organisaties hebben zich inmiddels aangemeld! We starten het BKL Meeting Point om 17 uur.

Over de Beursvloer
De Beursvloer heeft als doel het bedrijfsleven samen te brengen met maatschappelijke organisaties om zo tot matches te komen waarbij bedrijven hun kennis, kunde, netwerk én spullen aanbieden. Samen bedenkt men een tegenprestatie. Dit evenement is toegankelijk voor alle bedrijven en maatschappelijke organisaties in Lelystad. Voor bedrijven die graag maatschappelijk betrokken willen zijn of goodwill willen creëren in de samenleving, is een lokale beursvloer absoluut een geschikte gelegenheid om in contact te komen met stichtingen en verenigingen.

Bij deze beursvloer speelt geld geen rol! Spullen die men niet meer gebruikt, zijn vaak heel welkom bij vrijwilligersorganisaties. Zo zijn diverse maatschappelijke organisaties vorig jaar bijvoorbeeld geholpen met laptops, bureaustoelen, kantinestoelen en magazijnstellingen. Ook adviezen op gebieden als PR & Marketing en IT kunnen een maatschappelijke organisatie heel erg helpen.

De winst
Waarom je naar de Beursvloer 'moet'' komen? Omdat je op die manier iets goeds doet en een ander blij maakt. Daarnaast laat je zo ook zien écht maatschappelijk betrokken te zijn. Als vanzelfsprekend mag je als aanbieder ook een tegenprestatie vragen. Bespreek het tijdens de beursvloer.

Meer informatie
Op www.beursvloerlelystad.nl vind je meer informatie over de Beursvloer in Lelystad. Of neem contact op met één van de volgende organisaties die zich elk jaar weer inzetten om de Beursvloer Lelystad tot een succes te maken: ABN AMRO, Ansul brandbeveiliging, Burgersupport, De Nieuwe Notaris, Flevolands Jeugdtheater Lelystad, Gemeente Lelystad, Rabobank Flevoland, Toomba, Top en Top, Welzijn Lelystad.

Details

  • Donderdag 27 oktober
  • Vanaf 17.00 uur
  • Stadhuis Lelystad

Een succesverhaal

BKL member Michael Top van Top &Top schoonmaak is al jarenlang lid van de werkgroep Beursvloer en wordt daar gewaardeerd vanwege zijn creatieve denkwijze. Tijdens de beursvloer fungeert hij als hoekman; hij helpt de aanwezigen om tot een match te komen en hij zorgt ervoor dat de matches worden bezegeld door de notaris.

Zelf matcht Michael ook op de Beursvloer. “Vorig jaar had ik een match met ’s Heeren Loo, een organisatie die mensen met een verstandelijke beperking ondersteunt. We hebben daar een aantal badkamers van cliënten schoongemaakt", aldus Michael.

Bij ’s Heerenloo waren ze daar blij mee! “Top&Top stuurde een mevrouw met een hogedrukreiniger en zij heeft toen 6 badkamers schoongemaakt op twee verschillende woningen. Dat was fantastisch! Zelfs de voegen waren brandschoon. Zoiets is bij ons nog nooit eerder gebeurd. Het onderhouden van de badkamers doen wij namelijk zelf en wij hebben daar helaas nooit zo veel tijd voor. Zo’n match met Top&Top was dan ook echt een cadeautje voor de cliënten én voor ons.”