Uitnodiging: Hans de Boer bezoekt Flevoland

26/09/2016

Nederland heeft veel in huis. Maar om een beter Nederland te kunnen bouwen – welvarend, duurzaam en met kansen voor iedereen – is er méér nodig. Daarvoor zullen we onze bedrijven, onze instituties en onze economie naar een volgend niveau moeten brengen. Onder de noemer NL Next Level presenteert Hans de Boer woensdag 19 oktober in Lelystad een uitgewerkte toekomstvisie, inclusief een brede investeringsagenda voor Nederland en Flevoland. En alle BKL leden zijn welkom!

Deze bijeenkomst is voor BKL leden een mooie gelegenheid om met Hans de Boer in gesprek te gaan over de lobby van VNO-NCW. Wat zijn volgens jullie de lobbypunten waar VNO-NCW zich op moet gaan richten?

Programma

15.45 – 16.15 uur    
Inloop met koffie/thee

16.15 – 16.30 uur    
Welkom door voorzitter VNO-NCW Flevoland Hajé de Jager en gedeputeerde Economie Jan-Nico Appelman

16.30 – 16.45 uur    
Hans de Boer over de groeiagenda NL Next level

16.45 – 17.25 uur    
Vragen en minipanel: vraag maar raak aan Hans, Hajé en Jan- Nico

17.25 – 17.30 uur    
Overhandigen groeiagenda VNO-NCW Flevoland

17.30 – 18.30 uur
Netwerkborrel  

Details

  • Woensdag 19 oktober
  • 15.45 uur in Lelystad
  • Provinciehuis Visarenddreef 1 

Aanmelden

Aanmelden kan via Ledennet op de website, of via e-mail bij Natasja Luten. Ken je een ondernemer of eindverantwoordelijke in het bedrijfsleven die benieuwd is naar de activiteiten van VNO-NCW Midden? Nodig hem of haar uit als jouw introducé voor deze bijeenkomst.