Uitnodiging startbijeenkomst Lelystadse Uitdaging

25/07/2016

Op donderdag 1 september 2016 gaat de Lelystadse Uitdaging officieel van start. De Lelystadse Uitdaging verbindt het lokale bedrijfsleven, stichtingen, verenigingen, overheid en onderwijs om de samenleving te versterken.

De Lelystadse Uitdaging wordt de 50e Uitdaging in Nederland en de eerste in de provincie Flevoland. Een bijzonder moment en een fantastische mijlpaal. Reden genoeg om dit extra te vieren!

Graag nodigen wij alle BKL leden van harte uit om bij de startbijeenkomst aanwezig te zijn. Tijdens deze feestelijke bijeenkomst wordt gepresenteerd wat de Lelystadse Uitdaging inhoudt en gaat betekenen voor de stad.

 Programma

16.00 uur                    Opening onder muzikale begeleiding van een pianist
16.30 - 17.15 uur        Start officiële programma

  • Doel en werkwijze van de Lelystadse Uitdaging
  • Toelichting Nederlandse Uitdaging

Sprekers: Janneke Sparreboom (Wethouder Lelystad ), Meta Jacobs (Voorzitter Lelystadse Uitdaging), Simone Veldt (Manager Lelystadse Uitdaging), Gerda Geurtsen (directeur Nederlandse Uitdaging).

17.15 - 18.00 uur        Netwerk & Match borrel

De Lelystadse Uitdaging
De Lelystadse Uitdaging is de 50e Uitdaging in Nederland. Founders van de Lelystadse Uitdaging zijn het Oranjefonds, de Gemeente Lelystad en Rabobank Flevoland. Mede-initiatiefnemer zijn wij: Bedrijfskring Lelystad! 

De Lelystadse Uitdaging zorgt voor samenwerking tussen maatschappelijke organisaties en het lokale bedrijfsleven. De Lelystadse Uitdaging bemiddelt in vraag en aanbod van:

  • Materialen (meubels, spullen)
  • Menskracht (kennis, extra handen, creativiteit)
  • Middelen (geld)

Het is een bedrijvennetwerk dat dóet. De Lelystadse Uitdaging stimuleert bedrijven in de Gemeente Lelystad om maatschappelijk betrokken ondernemerschap te laten zien in concrete acties en daarmee de leefbaarheid in de lokale samenleving te ondersteunen.

Aanmelden
Lijkt het jou leuk om samen met ons de Lelystadse Uitdaging verder te laten groeien? Je bent van harte welkom! Neem gerust één of meerdere collega's mee. Aanmelden kan via info@lelystadeuitdaging.nl

Vragen? Neem contat op met Simone Veldt. 
Telefoon: 06 - 45556767
E-mail: simone.veldt@gmail.com