Geslaagde interactieve kennissessie

05/07/2016

Direct na de Algemene Leden Vergadering op 28 juni vond de kennissessie van René van Amersfoort (vABC) en Remco Rijsenbrij (directeur operations bij Johma) plaats. Dit was een interactieve sessie waarin alle aanwezigen veel vragen hebben gesteld. Ook René en Remco zijn bijzonder enthousiast en hebben verschillende contacten gelegd.

Alles over TWI
Tijdens de kennissessie spraken René en Remco over de tijdsbesparings methodiek Training Within Industry (TWI); een effectieve manier om personeel in te werken. Remco Rijsenbrij vertelde over het effect van deze methode bij Johma. Ook sprak hij over het toepassen van deze methode in andere branches. Van successen en valkuilen, tot mooie inzichten; de twee heren hebben de aanwezigen veel bijgebracht!