Eventing Emmeloord

23/06/2016

Op vrijdag 29 en zaterdag 30 juli 2016 vindt de tweede editie van Eventing Emmeloord plaats. Eventing is een van de snelst groeiende paardensportdisciplines in de wereld en bestaat uit de onderdelen dressuur, springen en cross-country. Het internationale event vindt plaats in het prachtige natuurgebied Kuinderbos in de Noordoostpolder en is gratis toegankelijk. 

Het evenement levert een absolute meerwaarde aan de bekendheid van de omgeving en biedt regionale ondernemers een unieke gelegenheid zich te profileren in de Noordoostpolder en omgeving. Vorig jaar trok Eventing Emmeloord ruim 5000 bezoekers! De organisatie ligt in handen van Stichting Kuinderbos Hippique in nauwe samenwerking met Staatsbosbeheer.

Strodorp
In het Strodorp (‘Kuinderfair’) biedt Stichting Kuinderbos Hippique standhouders uit de regio de mogelijkheid zich te presenteren met hun producten of diensten. Daarnaast krijgen ondernemers de kans om hun zakenrelaties uit te nodigen. Een mooie manier om werk met het aangename te verenigen in een sfeervolle, natuurlijke omgeving.

Naamsbekend
Eventing Emmeloord draait grotendeels op vrijwilligers. Naast ondersteuning vanuit provincie Flevoland en gemeente Noordoostpolder zoekt Stichting Kuinderbos Hippique samenwerking met ondernemers. Met als doel om er zowel zakelijk als sportief een topevenement van te maken, waardoor Kuinderbos en Noordoostpolder (beter) op de kaart worden gezet. Hiervoor biedt Stichting Kuinderbos Hippique verschillende sponsormogelijkheden.

Informatie
Ben je als standhouder geïnteresseerd in deelname aan het Strodorp of wil je meer weten over de sponsormogelijkheden? Stuur dan een mail naar info@eventingemmeloord.nl. Kijk voor meer informatie over Eventing Emmeloord op de website of op Facebook.