SAS Pro Incasso & Creditmanagement is verhuisd

10/06/2016

SAS Pro Incasso & Creditmanagement is binnen Lelystad verhuisd naar Kempenaar 03-25: boven Bakker Prins, bij de AH. Een vertrouwd adres. Jarenlang heeft namelijk Groenendaal & Van Krijl Gerechtsdeurwaarders aan de Kempenaar 03-25 gezeten.

Over SAS Pro
Inmiddels werkt de incasso- & creditmanagementsupplier al voor het 14e jaar zonder abonnementen, eenhedenreserveringen etc. De tevredenheid van de klant is de enige garantie dat de klant in de toekomst vaker zaken zal doen. Klanten zijn tot niets verplicht.

De verhuizing vieren
Lever 2 of meer incassovorderingen aan en je ontvangt van SAS Pro een voucher waarmee je gratis 2 gebakjes (per vordering) kunt halen bij Bakker Prins. Een leuke en smaakvolle manier om kennis te maken met de uitmuntende dienstverlening.

Het nieuwe adres
Kempenaar 03-25
8242 BD Lelystad
 

0320 - 258117
info@saspro.nl
www.saspro.nl