Open dag Delibugs 26 september

09/06/2016

Delibugs bestaat 5 jaar en daarom organiseren zij op 26 september een gezellige en informele open dag. Lezingen, rondleidingen en proeverijen... Tijdens de open dag worden er diverse activiteiten georganiseerd om te laten zien hoe het er aan toe gaat in deze nieuwe sector.

Delibugs organiseert deze dag in samenwerking met het Bio Science Center in Lelystad, dit is een verzamelgebouw voor organisaties en ondernemers op het gebied van bio- en life science, bioinformatica, duurzame energie, windenergie, nieuwe agrarische producten, humane gezondheid en agrofood. Tijdens de rondleiding is er tevens gelegenheid om een indruk op te doen van al deze activiteiten.

Het voorlopige programma:

  • 09.00 - 10.30 uur: Opening van de dag
  • 10.30 - 12.00 uur: Een aantal sprekers vertellen over de wereld van eetbare insecten
  • 12.00 - 16.00 uur: Bezoek aan de krekel-houderij (proeven mag!)
  • 16.00 - 17.00 uur: Afsluiting

Tijdens de opening zullen onder andere Jan Huitema (Europarlementariër in de Landbouw- en Milieucommissie) en Job Fackeldey (Wethouder en 1e locoburgemeester van Lelystad) de aanwezigen toespreken over het belang van deze nieuwe sector in de regio en in Europa.

Kijk voor meer informatie op de Facebookevent of op de website.

Direct aanmelden? Dat kan! Stuur een e-mail naar info@delibugs.nl