Omnis koopt Trajectum Financiële Planning van erven Hans Minses

12/05/2016

Na het plotselinge overlijden van Hans Minses in januari dit jaar hebben de erven van Hans Minses ervoor gekozen het assurantiebedrijf onder te brengen bij Omnis Financieel Adviesgroep BV. Hierdoor blijven de clienten van Trajectum gewaarborgd van hoogwaardig advies. 

“Omnis is de grootste intermediair van Flevoland, kon snel schakelen en de lopende zaken van Trajectum Financiële Planning direct overnemen” aldus Greetje Minses-Biel de moeder van Hans Mines. Nadat wij een aantal gesprekken hadden gevoerd met verschillende tussenpersonen was het gesprek met Omnis direct doorslaggevend. Door hun ervaring met eerdere overnames en de persoonlijke benadering van het bedrijf was de keuze voor Omnis snel gemaakt. 

Omnis Financieel Adviesgroep BV

Trajectum is per 1 mei 2016 ondergebracht bij Omnis. De werkwijze en visie van Omnis, sluiten aan bij Trajectum. Greetje Minses-Biel zegt: “Omnis is een goede en vertrouwde partij waaraan wij met een gerust hart de klanten en het gedachtengoed van mijn zoon kunnen overdragen.” Omnis richt zich op hypotheken, pensioenen, verzekeringen en belastingaangiftes. Deze overname is de vierde overname in de afgelopen 5 jaar. Volgens Catrinus Keegstra, een van de directeuren van Omnis, worden zij regelmatig benaderd voor een bedrijfsovername. Echter wij willen alleen kwalitatieve goede bedrijven overnemen, waar de cliënten in het verleden een goed advies hebben gehad, net als onze eigen cliënten. Omnis bestaat inmiddels 12 jaar en werkt met 10 medewerkers welke zich op de zakelijke en particuliere markt richten.

Voor meer informatie: www.omnisadvies.nl