Rabobank opent tijdelijke Woonwinkel in het centrum Lelystad

21/04/2016

Vanaf vrijdag 22 april is er een nieuwe mogelijkheid om gemakkelijk en snel antwoord te krijgen op woonvragen: Rabobank Flevoland opent een tijdelijke Woonwinkel aan het Dukaatplein 14 in Lelystad (in de bankwinkel tegenover het station).

Financiële specialisten staan daar van maandag tot en met zaterdag tijdens de openingstijden van de bankwinkel paraat om woonvragen te beantwoorden. Een afspraak maken is niet nodig, maar kan wel.

Extra vraag naar advies

De woningmarkt trekt verder aan. Daardoor zijn veel mensen zich aan het oriënteren op de woningmarkt. Om hen op een nieuwe, laagdrempelige manier te informeren over de financiële mogelijkheden om een huis te kopen, opent Rabobank Flevoland een tijdelijke Woonwinkel in Lelystad. Suzanne de Boer, manager Particulieren bij Rabobank Flevoland: “Een huis koop je niet iedere dag. Daarom willen veel klanten zich vooraf goed oriënteren. Dit kunnen zij online doen met het Rabobank Hypotheekdossier, maar in de praktijk zien we dat veel mensen ook nog een financieel adviseur willen spreken. Om in te spelen op de extra vraag naar advies door de aantrekkende woningmarkt, openen wij voor drie maanden de Rabo Woonwinkel. Hier kunnen klanten zonder afspraak terecht voor een eerste oriënterend gesprek.”

Eigentijds dichtbij

De Rabo Woonwinkel maakt onderdeel uit van de nieuwe strategische koers van de Rabobank om op een eigentijdse manier dichtbij de woon- en leefomgeving van haar klanten nieuwe vormen van (tijdelijke) contactpunten te creëren, in aanvulling op de huidige bankfilialen. De Boer: “We willen onze dienstverlening de komende jaren dichterbij onze klanten brengen. Afhankelijk van de reacties van klanten bepalen we dan ook de vorm van een contactpunt en de periode. De opening van de Woonwinkel is hier een mooi voorbeeld van, hiermee springen we in op een duidelijke behoefte om snel te kunnen voorzien in een eerste oriënterend gesprek.”  De tijdelijke inrichting van de Rabo Woonwinkel is mede mogelijk gemaakt met medewerking van lokale, Lelystadse, ondernemers: Ruijgrok Timmerwerken en Marquis Meubels.

Met of zonder afspraak
De Rabo WoonWinkel aan het Dukaatplein is elke werkdag geopend: maandag van 11.00 tot 17.00 uur, donderdag van 9.00 tot 20.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur en de overige werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur. Een afspraak maken is niet nodig maar kan wel, via www.rabobank.nl/flevoland of telefonisch via (0320) 292 500.