City Marketing Live

25/02/2016

Hierbij nodigen we alle BKL leden van harte uit voor City Marketing Live op vrijdag 18 maart van 15.00 tot 18.00 uur in het Agora Theater. Deze bijeenkomst staat volledig in het teken van innovatie en vooruit kijken. Brainstorm mee met de trendwatchers van Fountainheads, Jan-Henk Bouman en Wim van Rooijen. 

Voor welke uitdaging staat de stad aan de vooravond van het nieuwe tijdperk? Het belooft een middag te worden vol innovatie, dynamiek, trends en inspiratie. Chaos of gecontroleerde creativiteit? Het oordeel is aan jou. Wethouder Fackeldey neemt je mee in de dromen voor Lelystad. Wat is de stip aan de horizon? Welke stippen zien we liever niet? En hoe gaan we hier samen mee om? Daarnaast vertelt Dorée de Kruijk over het Nationaal Film Festival voor Scholieren (NFFS), een evenement voor een jonge generatie filmmakers vol met nieuwe ideeën voor de toekomst.

Programma:

  • 15.00 uur                      Ontvangst in de foyer van Agora Theater (Agorabaan 12)
  • 15.30 uur                      Aanvang programma
  • 17.00 uur                      Netwerkborrel in de foyer
  • 18.00 uur                      Einde

Wil je graag bij deze bijeenkomst aanwezig zijn? Geef je dan voor 11 maart a.s. op door een e-mail te sturen naar: info@citymarketinglelystad.nl.