Kickoff BKLproject 'Voedselbank'

20/01/2016

Afgelopen vrijdag was de kickoff van het BKL project ‘Voedselbank'. Een prima ochtend om een goede indruk te krijgen van de geoliede machine, bestaande uit een mooie groep vrijwilligers. Die zicht stortten op een voorraad voedsel, bestemd voor honderden gezinnen in Lelystad. Iedere vrijdag is het een soort heksenketel. Tafels vol voedsel wordt verdeeld.

BKL leden Andrew Vosselman (Albert Heijn Voorhof), Bert Jan Bakker (Berrico), Bob Jannink (Hebo), Rhode de Heer (zelfstandige, vrijwillig aangemeld via BKL) waren hier die ochtend getuige van. Zij hadden zich aangemeld om deel te nemen aan het BKL project.

BKL leden hadden zich vrijwillig aangemeldBKL leden praten vrijwillig mee over een toekomstbestendige VoedselbankOp deze hectische vrijdagochtend hebben wij samen met Eke Surink (Directeur voedselbank) en Henk Wels (Voedselbank) gekeken naar de bijdrage die we als BKL kunnen leveren aan een toekomstvaste Voedselbank. De ideeën en energie spatten ervan af die vrijdagochtend. BKL kan zeker een geweldige bijdrage leveren aan deze organisatie die in ontwikkeling is. Van een vrijwilligersorganisatie naar een toekomstgerichte organisatie, waarbij naar de lange termijn wordt gekeken. 

Binnenkort horen jullie meer over dit project!