Veel matches tijdens de Beursvloer Lelystad 2015

02/12/2015

Muziek, tapas, matches en netwerken: dat vond donderdag 19 november plaats in het Apollo Hotel, waar het Lelystadse bedrijfsleven het Lelystads maatschappelijk veld ontmoette. De Bedrijfskring Lelystad liet haar maandelijkse BKL Meeting Point samenvallen met de Beursvloer Lelystad. De bijeenkomst werd geopend door wethouder Janneke Sparreboom.

De Beursvloer Lelystad is een jaarlijks evenement waar Lelystadse bedrijven en maatschappelijke organisaties hun vraag & aanbod aan elkaar aanbieden, waarbij het doel is om de Lelystadse samenleving te versterken. De Bedrijfskring Lelystad toonde hiermee duidelijk haar betrokkenheid met het maatschappelijk leven in Lelystad. De Beursvloer trok zo’n 150 bezoekers met als eindresultaat 72 matches.