Meet & Greet Marco Kroon, maandag 16 november om 18.00 uur

04/11/2015

Extreme omstandigheden zijn niet voorbehouden aan onze krijgsmacht. Ook leiders in het bedrijfsleven kregen tijdens de economische crisis het nodige voor hun kiezen. Hoe was het om een team te blijven motiveren, terwijl collega's gedwongen moesten vertrekken? Hoe voelde die kant van het leiderschap?

Inmiddels zijn we weer aan het opbouwen, maar ook nu is het cruciaal dat in het team alle neuzen dezelfde kant op wijzen. Marco Kroon geeft u een verfrissend inzicht in leiderschap en kameraadschap; een indrukwekkende lezing vanuit een nieuw perspectief.

World Trade Center Almere nodigt u graag persoonlijk uit voor de Meet & Greet Marco Kroon van maandag 16 november a.s. U bent welkom vanaf 18:00 uur. Graag tot ziens in Almere. 

Aanmelden kan via de site van WTC: http://www.wtcalmere.nl/events/meet_greet/