B(l)oei uw klanten!

04/11/2015

U herkent het vast. Piepend geluid, vragen uit de zaal die niemand kan verstaan, PowerPoint presentaties die teveel tekst bevatten en filmpjes die niet willen starten. Wat ’n ellende! Tegen de tijd dat de dingen wel gaan zoals ze waren bedoeld, is uw doelgroep afgeleid door smartphone en gedachten over wat ons zoal bezig houdt.

Met het Lelystadse bedrijf BTV heeft u geen (presentatie)stress.

Meer dan 25 jaar expertise garandeert een zorgeloze presentatie, jubileumfeest of promotietour.

Niet alleen buiten de deur maar zeker ook in uw eigen pand.

Menig boardroom /congrescentrum mochten we inrichten, in Lelystad bijvoorbeeld die van De Pijler maar ook die van theater Agora

Bij Rijschool Erik Kemp waren we de trotse leverancier van een beamer en een scherm. Die kun je natuurlijk ook bij de groothandel halen maar een gedegen instructie, concurrerende prijs en een adequate service vinden veel bedrijven toch reden genoeg om het in eigen regio te halen.

Het allerbelangrijkste; met goede techniek worden het presentaties die boeien. En dat biedt perspectief om een zakelijke relatie beter te laten bloeien.

Omdat vannacht de maan zo mooi door de bomen scheen en we uw makkers hun wilde geraas niet willen aanhoren, hebben we een Sint Nicolaasactie bedacht.

Huur een Pakje of pakket tussen 16 november en 5 december en u krijgt met de code MET DE BKL VERSTA JE HET WEL 10% extra korting.

Zo zijn ‘de makkers’ verstaanbaar, zien we de stoomboot arriveren en gaat deze korting zeker niet aan uw deur voorbij!