Vooraankondiging: miniMasters BKL in samenwerking met Rabobank gaat in het voorjaar van start!

14/09/2015

Als groeiende ondernemer staat u voor grote uitdagingen om uw dromen en ambities te realiseren en de groei die uw onderneming doormaakt te beheersen.

De huidige marktomstandigheden vragen veel van uw ondernemerschap. Om u hierbij te ondersteunen, hebben wij samen met Rabobank Flevoland en de Coöperatie Fabriek een hoogwaardig miniMaster programma voor groeiende ondernemers ontwikkeld. 

U spart met gelijken en doet nieuwe inzichten en inspiratie op. Wat u leert, kunt u direct in de praktijk toepassen. U weet welke koers de juiste is voor uw bedrijf, op welke trends u het beste kunt inspelen en hoe u zorgt voor financiële continuïteit en groei.

Een aantal Lelystadse ondernemers heeft al deelgenomen aan de Rabobank miniMasters. Hun enthousiasme was aanleiding voor de BKL om, gezamenlijk een miniMasters op maat samen te stellen en dit exclusief aan haar leden aan te bieden. Uiteraard voor een aantrekkelijke ledenprijs.

Komend voorjaar zal het BKL Mini Master programma van start gaan.  In de volgende nieuwsbrief zullen wij u uitgebreid informeren over de inhoud, de data en het inschrijfbedrag. Er kunnen maximaal 30 ondernemers deelnemen. Dus bent u op voorhand geïnteresseerd, laat dit dan alvast weten via info@bedrijfskring.nl.

Wij nodigen u van harte uit deel te nemen aan dit inspirerende programma.

Inschrijvingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst.