Hoofdsponsor van het Grootverzettegenkanker sportevenement is de Flevolandse vastgoedorganisatie MAC3PARK: Nieuw tenue voor sporters tegen kanker

01/09/2015

500 sporters beklimmen deze week de Mont Ventoux

Onder het motto Grootverzettegenkanker beklimmen op 3 en 4 september 500 fietsers, handbikers, wandelaars en hardlopers de Mont Ventoux in Frankrijk. Deze zware strijd, die wordt georganiseerd door de Stichting Mont Ventoux, staat symbool voor de zware strijd tegen kanker. De sporters halen geld op waarmee de Stichting Mont Ventoux twee KWF-onderzoeksprojecten naar kinderkanker.

Hoofdsponsor van het Grootverzettegenkanker sportevenement is de Flevolandse vastgoedorganisatie MAC3PARK. Onlangs werd de sponsoring kracht bijgezet met de onthulling van het sport tenue van de deelnemers aan de  Mont Ventoux beklimming editie 2015. MAC3PARK accountmanager Peter Broer ontving het symbolische eerste shirt uit handen van Henk Hulscher, voorzitter van de Stichting Mont Ventoux.

Succes delen

Tijdens een vrijwilligersavond in Steenwijk werd het nieuwe shirt onthuld. Peter Broer sprak namens de hoofdsponsor: “Als grootste aanbieder van commercieel vastgoed in Flevoland zijn wij trots enthousiast dat wij op deze manier ons succes kunnen delen en een bijdrage kunnen leveren aan dit  evenement. We wensen alle vrijwilligers en deelnemers heel veel succes toe en veel inspiratie toe in Frankrijk.”