Ondernemersevenement M2O op 28 augustus vanaf 15 uur in Dronten

19/08/2015
Maintenance to Opportunities (M2O) is de titel van hét laagdrempelige netwerkevenement voor ondernemers uit Flevoland en directe omgeving. Vorig jaar vond dit “pop-up”- evenement voor het eerst plaats in Lelystad. We gaan niet in de schoenen van ondernemers staan, maar voorzien u van informatie over kansen die deze regio u biedt. Uitbreiding Lelystad Airport en ontwikkeling van de Floriade 2022 vormen hierbij de rode raad.

Vanzelfsprekend is dit ook een platform voor ondernemers om elkaar te ontmoeten en te netwerken.
 
Voorloper R2O in 2014 
Aanleiding voor de eerste bijeenkomst (Runway to Opportunities, R2O) in oktober 2014 was het besluit om Amsterdam Lelystad Airport te ontwikkelen tot de tweede luchthaven van Nederland. Dit betekent een belangrijke economische impuls voor het gebied binnen een straal van circa 70 km rondom deze luchthaven. Een luchthaven heeft economische aantrekkingskracht op meer activiteiten dan alleen de voorgenomen passagiersvluchten. Inmiddels hebben zich al nieuwe bedrijven op de luchthaven gevestigd en worden nieuwe samenwerkingen aangegaan, zowel lokaal, regionaal en zelfs al internationaal. Tijdens Runway 2 Opportunities kon men kennis maken  met de reeds gevestigde bedrijven en werden cases van vergelijkbare luchthavenregio’s gedeeld.

Tijdens M2O dieper in op de materie
Dit jaar gaan we iets dieper in op de materie. Er wordt een toelichting gegeven over het aanbestedingstraject, maar zullen we ook een inkoper van de Schiphol Group aan het woord laten.
 
Aangezien ook de Floriade 2022 een evenement is wat volop kansen biedt aan ondernemers zal ook dit evenement toegelicht worden.