Meld je nu aan: 21 mei Meeting Point XXL BKL 40 jaar!

04/05/2015

Dit jaar bestaat BKL 40 jaar! Dat vieren we tijdens het extra feestelijke Meeting Point in de Meeuwenhoeve. Komt u ook? U dient zich voor deze Meeting Point aan te melden vanwege de reservering van de catering. We starten om 17 uur in De Meeuwenhoeve!

Op 21 mei vieren wij met elkaar het 40 jarig bestaan van de BKL. Naast het netwerken en de pitches van nieuwe en bestaande leden zal er onder het genot van muziek van de band Soular Flare een hapje en een drankje voor u klaarstaan. 

Wij vragen u foto’s, anekdotes mee te nemen en te delen met de aanwezigen. Kleding thema is vrij maar  spijkerbroeken zijn welkom en ook kleding uit de jaren 70.

U dient zich voor deze Meeting Point aan te melden vanwege de reservering van de catering. BKL leden kunnen zich aanmelden via http://www.bedrijfskring.nl/formulieren/bkl-40-jaar. Per lidmaatschap kunt u kosteloos twee personen (seniorleden 1 persoon) aanmelden. Indien u met meer dan twee personen (seniorleden 1 persoon) wenst te komen betaalt u €35,00 per persoon.

Locatie: Meeuwenweg 28, 8218 NE, Lelystad 
Route: http://www.demeeuwenhoeve.nl/route_contact/ 

http://www.demeeuwenhoeve.nl