4 juni: Kennissessie Digitalisering van Bedrijfsprocessen

04/05/2015

Het managen van een organisatie, afdeling, proces of activiteit vraagt om focus en aandacht. De mate waarin men hier succesvol in is hangt af van verschillende factoren. Competentie-niveau van mensen, kennis, cultuur en ondersteunende middelen zijn enkele voorbeelden die invloed uitoefenen op dat succes. Onder het genot van een ontbijt zouden wij graag op donderdag 4 juni 2015 met u ervaringen willen delen over de beheersing en digitalisering van processen. Lees meer

Ten aanzien van de ondersteunende middelen bestaat de mogelijkheid om uw processen te digitaliseren. ANSUL werkt in samenwerking met Toomba aan de ontwikkeling van een digitaal platform, waarbij de ondernemer wordt ondersteund  om “in control” te zijn over zijn (brandveiligheid)processen. Het platform moet gaan passen in een wereld waar bedrijfscontinuïteit (en ook aansprakelijkheid) een steeds belangrijkere rol krijgt.

Onder het genot van een ontbijt zouden wij graag op donderdag 4 juni 2015 met u ervaringen willen delen over de beheersing en digitalisering van processen. Het programma ziet er als volgt uit:

Ontvangst 6:45 uur – 7:00 uur  
Digitalisering van Bedrijfsprocessen 7:00 uur – 7:45 uur Sander Bruinsma, senior developer en mede-eigenaar van Toomba
Presentatie (brandveiligheids)platform 7:45 uur – 8:00 uur Marcel van Schooneveld, Directeur Marketing & Sales
Feedback op platform en discussie 8:00 uur – 8:45 uur  
Einde 8:45 uur  

Er is ruimte voor maximaal 16 BKL leden en er worden geen kosten in rekening gebracht. De kennissessie wordt gehouden bij ANSUL: Platinastraat 15, 811 AR Lelystad. Aanmelden kan door een mail te sturen naar mvanschooneveld@ansul.nl.

Introductie Toomba

Toomba is een fullservice internetbureau uit Lelystad, en dat al sinds 1997. In totaal werken we met meer dan 20 professionals dagelijks met veel plezier aan innovatieve (web)oplossingen. Wij streven naar de beste online mogelijkheden voor onze opdrachtgevers. Wij hechten aan kwaliteit en transparantie. In 2014 heeft Toomba de Gazelle Award gewonnen.

www.toomba.nl.

Introductie ANSUL

ANSUL Brandbeveiliging levert en onderhoudt blusmiddelen, droge blusleidingen, noodverlichting,plattegronden en BHV-dozen. BHV-, EHBO-, AED- en blustrainingen zorgen in combinatie met e-learning voor de juiste vaardigheden bij een calamiteit.

Een complete dienstverlening die garanties biedt voor het maximale rendement van uw investeringen in brandveiligheid; de bescherming van uw personeel, gasten, inventaris en gebouwen.

www.ansul.nl