Herfst & Helder verlengd sponsorcontract Bataviawerf

18/03/2015

De Batavia heeft afgelopen 4 jaar weer en wind getrotseerd mede dankzij de verven van Herfst en Helder. Deze Verf- en Vernisfabriek is sinds 2011 sponsor van de Bataviawerf en begin 2015 hebben zij het sponsorcontract verlengd met drie jaar, dus ook de komende jaren zit de Batavia weer goed in de verf!

Over Herfst & Helder

De productievestiging van Herfst & Helder in Lelystad maakt hoogwaardige verven en lakken voor buiten en binnen. Het is een puur Nederlands kwaliteitsmerk dat al bestaat sinds 1875. In 1989 nam Herfst & Helder het Rotterdamse familiebedrijf Van Klaveren over. Hiermee kwamen de beitsen en vernissen onder de naam Allihol in handen van Herfst & Helder. Een goede ontwikkeling, want Allihol staat sinds 1834 garant voor kwaliteit en duurzaamheid in de jachtbouw en sluit daarmee naadloos aan op het gedachtegoed van Herfst & Helder.

De Bataviawerf

De Bataviawerf biedt de bezoeker de gelegenheid op een actieve wijze te leren over het varend verleden in de Gouden Eeuw. De werkwijze op de Bataviawerf is onderscheidend en de opgebouwde expertise is uniek in de wereld. Hierdoor is de Bataviawerf in staat reconstructies te bouwen, die zeer dicht in de buurt komen van de werkelijkheid. Daarnaast behoort onderhoud aan de Batavia ook tot de huidige kerntaken van de bouwploeg. De kwalitatief hoogwaardige producten van Verf-en Vernisfabrieken Herfst en Helder en hun onmisbare kennis over beitsen, pigmenten en vernissen vervullen hierbij een aanvullende en zeer belangrijke rol.

Meer informatie over de Bataviawerf vindt u op: www.bataviawerf.nl

Meer informatie over Herfst & Helder is te lezen op: www.herfstenhelder.nl

De Bataviawerf is een stichting zonder winstoogmerk die voor het bouwen en onderhouden van de schepen afhankelijk is van inkomsten uit donaties en sponsoring. Het is officieel aangemerkt als ‘Goede Doelen Organisatie’.