Platform binnen BKL: “Talentcloud Lelystad”

04/03/2015

Werkgevers werken samen aan goed werkgeverschap

Op initiatief van Mark de Vries (GreenshootHR) is een groep van zes werkgevers gestart met een platform waarin zij zich willen neerzetten als aantrekkelijke werkgevers met Lelystad als bindende factor.

Het eerste zaadje van dit platform is  tijdens een BKL kennissessie in maart 2014 geplant. Inmiddels is het eerste plantje gekiemd via een gezamenlijke aanpak om HBO- en Universitaire studenten een aantal studieopdrachten te vervullen (stages of afstuderen). Daarbij is de doelstelling dan de studenten niet alleen met hun eigen stagebedrijf kennis maken, maar ook met de andere deelnemende werkgevers. 

De zes deelnemende bedrijven zijn: Medidis, Vlint, Poppers/Verpa/Senco, Okkerse&Schop, KFC en Fair.

 

Wilt u meer weten over het platform of over de ontwikkeling van aantrekkelijk werkgeverschap, neem dan contact op met de platformcoördinator Mark de Vries; devries@gs-hr.nl of 06-83526272.