Opendag Noordersluis op 30 mei

04/03/2015

Op zaterdag 30 mei 2015 organiseert Platform Noordersluis samen met meer dan 45 collega-bedrijven van Bedrijventerrein Noordersluis voor de derde keer alweer een open dag.

Deze dag wordt speciaal georganiseerd om naast de omwonende bezoeker, ook klanten, toekomstige medewerkers en andere geïnteresseerde te laten zien dat ons industrieterrein springlevend is!

En om iedereen uit Lelystad een blik in hun bedrijf te geven, zodat u een idee krijgt wat hier allemaal gebeurt. Wil u uw bedrijf ook presenteren? Meld u dan aan via www.platformnoordersluis.nl.

Dit jaar zal ons thema samenwerken in Lelystad zijn. Niets is zo belangrijk om dan weten welke bedrijven er in uw omgeving zitten en wat zij voor u kunnen betekenen. Dat betekend dat naast de bedrijven op Noordersluis ook de bedrijven van de andere terreinen in de gelegenheid worden gesteld om zich te presenteren in de ruimte op het werkbedrijf Lelystad samen met andere ondernemers waarbij u uw product of dienst kunt uitleggen aan de bezoeker van de Open Dag.

Wij nodigen dan ook de BKL leden uit om langs te komen en/of mee werken aan de Open Dag in de ruimte van Werkbedrijf Lelystad. Wat kunt u van ons verwachten? Een ruimte binnen Werkbedrijf Lelystad, promotie via de website inclusief een link naar uw website via www.platformnoordersluis.nl en sociale media. Nemen wij u mee in de pr richting de lokale kranten, brengen wij de Open Dag zichtbaar op de digitale borden, kunt u een vlag afgeven en hangen wij deze zichtbaar op de locatie en wordt u meegenomen bij de informatie van de deelnemende bedrijven aan de bezoekers. Aansluitend na het opruimen van de stand wordt er genetwerkt en zal er gezamenlijk gegeten worden. Hierover volgt meer informatie later. Kortom volop reclame voor u bedrijf en u betaald hiervoor slechts € 100,00 excl. BTW.

De bezoekers worden ontvangen met een kopje koffie/thee bij Werkbedrijf Lelystad, Vaartweg 67, Noordersluis waarna zij een plattegrond krijgen met hierop de deelnemende bedrijven. Ondernemers stellen hun bedrijf deze dag open en zullen de bezoekers laten zien wat zij doen en tevens is er gelegenheid om vragen te stellen.

De Open Dag Noordersluis vindt plaats vanaf 10:00 uur tot 16:00 Alle informatie hiervoor kunt u vinden op onze website.

Wilt u meer informatie dan kunt u deze vinden op www.platformnoordersluis.nl. Platform Noordersluis organiseert voor de 3e keer de Open Dag Bedrijventerrein Noordersluis. Deze dag wordt speciaal georganiseerd om de bezoekers, klanten, toekomstige medewerkers en andere geïnteresseerden te laten zien dat onsBedrijventerrein springlevend is!

Een Open Dag is niet compleet zonder deelnemende bedrijven. Hoe meer bedrijven deelnemen, hoe groter en leuker de Open Dag. Samen kunnen we er een succes van maken. Meer informatie en aanmelden: http://www.platformnoordersluis.nl/open-dag-2015.html