Flevo Zakenfestival op 23 en 24 september in de Catalinahangaar te Lelystad

04/03/2015

Op 23 en 24 september 2015 organiseert EvenementenbureauFlevoland.nl een zakenfestival, dat zich richt op de gehele Provincie Flevoland en de Westzoom van de Veluwe. 

Het Flevo Zakenfestival bestaat uit een Zakenbeurs en een programma met toonaangevende sprekers. Beide dagen zal er, voordat de zakenbeurs opent, een captains lunch voor de standhouders en sponsoren worden gehouden.  

Bedrijven, die nu al op de hoogte willen blijven van de ontwikkelingen of geïnteresseerd zijn in deelname aan de beurs, kunnen contact opnemen met Wim de Bruijn, mobiel: 06 53932953 of  e-mail: wim@fuser.nl.  

EvenementenbureauFlevoland.nl en Flevozakenfestival zijn merknamen van Fuser Almere en Peter Rijsenbrij Producties.