Genomineerden Flevopenning Toponderneming 2015 bekend

16/02/2015

In de categorie Flevopenning toponderneming 2015 zijn de genomineerden inmiddels bekend. En dit zijn 4 “ondernemers van het jaar” die door hun bedrijfskringen gekozen zijn: 

  • GICOM B.V. uit Biddinghuizen
  • HEBO VERHUUR B.V. uit Lelystad
  • HEMUBO BETON TECHNIEK B.V. uit Almere
  • DE OUDE BIEB uit Zeewolde.

De 3 genomineerden voor de Flevopenning innovatief worden na woensdag 10 maart bekend gemaakt. De inschrijving is gesloten en de vakjury beoordeeld de inzendingen.

Het Flevopenningengala 2015 wordt gehouden op vrijdagavond 24 april 2015 en vindt plaats bij het Mechanisch Erfgoed Centrum (MEC) te Dronten. 

Tijdens het galadiner worden de Flevopenningen uitgereikt aan de Top ondernemer en de meest innovatieve ondernemer van Flevoland.

Stichting Flevopenningen is sinds 2004 verantwoordelijk voor de uitreiking van de Flevopenningen. De prijzen worden toegekend aan ondernemingen in Flevoland die onder andere succesvol, innoverend en duurzaam zijn en die een economische betekenis hebben voor Flevoland. De Flevopenning Innovatie 2014 ging naar Schothorst Feed Research uit Lelystad.

De verkoop van de kaarten voor deelname aan het Flevopenningengala is gestart. U kunt de kaarten bestellen via de website van Flevopenningen.