Hebo doneert producten aan voedselbank

15/02/2015

Bob Jannink, directeur van Hebo Verhuur BV, heeft samen met zijn vrouw Jacqueline afgelopen donderdag een donatie gedaan aan de voedselbank in Lelystad. "Als winnaar van de BKL Trofee heb ik ook een maatschappelijke verantwoording en mede hierdoor vind ik de voedselbank een goed initiatief om te ondersteunen." Bob Jannink vind het niet acceptable dat er nog dagelijks vele (ook Lelystadse) gezinnen geen geld hebben om te kunnen eten. Zomaar geld doneren aan de voedselbank vond hij geen goed idee en heeft om die reden in overleg met de voedselbank, producten aangeschaft waar behoefte aan is. Deze producten (2520 artikelen) zijn door Hebo Verhuur BV aangeschaft bij AH Voorhof (ook lid van de BKL)  en donderdag 12 februari overhandigd aan voedselbank de Korenaar te Lelystad. 

Ondernemer Bob Jannink en roept andere Lelystadse ondernemers op om ook eens een gebaar te maken naar deze stichting.