Bericht

 • Op 1 juli zal Rob Dal bij VNO-NCW Midden starten als nieuwe regiomanager voor de regio’s Flevoland en VeluweVallei. Rob volgt Herald Immink op. 

  lees meer
 • Op vrijdag 7 juni was de BKL meedenk-sessie voor ‘kleine’ ondernemers. Een enthousiaste groep zelfstandige ondernemers brainstormden met bestuurslid Astrid Huitema en directeur Sandra Kamp over hoe de BKL kleinere ondernemers beter kan ondersteunen. Er werd gesproken over onderlinge verbinding, ondernemerschap en het vergroten van het netwerk.

  lees meer
 • Per 1 juli 2019 geldt de Wet Informatieplicht Energiebesparing voor bedrijven. Het VNO NCW Midden heeft een toolkit samengesteld met verschillende middelen die kunnen worden ingezet. In deze toolkit zit onder andere een brief en een flyer met de belangrijkste informatie over de wet.

  lees meer
 • MBO college Lelystad en Katapult nodigen alle BKL leden uit voor de bijeenkomst Circulaire Regionale Economie in het onderwijs in het Agora theater te Lelystad. Het-kan-dus-wel! Voor Onderwijs en Bedrijfsleven.

  lees meer
 • VNO NCW Flevoland, MKB Nederland en Lelystad Akkoord nodigen alle BKL leden uit om op maandag 24 juni aanwezig te zijn bij een rondetafelgesprek met Jacco Vonhof (voorzitter MKB Nederland en ondernemer) over de inclusieve arbeidsmarkt c.q. de zogenaamde banenafspraak. 

  lees meer
 • Het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen organiseert op 20 juni a.s. een feestelijke verkiezingsavond van de Flevolandse Zakenvrouw 2019. In het Aviodrome wordt door een vakkundige jury bekend gemaakt wie dit jaar de winnaressen zijn van de verkiezingen.

  lees meer
 • De stichting Flevopenningen nodigt alle BKL leden en hun relaties van harte uit voor de 4e editie van de Flevolandse Haringparty. De Flevolandse Haringparty wordt georganiseerd in samenwerking met FlevolandWerkt!.

  lees meer
 • Ondernemers uit Lelystad maken meer dan 500 schoolkinderen en gezinnen blij met een waardebon voor het Oogstevenement van De Lelystadse Boer. Ook Bedrijfskring Lelystad heeft hierin een bijdrage gedaan. 

  lees meer
 • In juli en augustus werkt provincie Flevoland aan de N302 Larserweg, tussen de Gooiseweg en Lelystad. De werkzaamheden zullen vertragingen opleveren en een aantal keren wordt de weg afgesloten. Op donderdag 6 juni as. organiseert de provincie een inloop over deze werkzaamheden.

  lees meer
 • Op donderdag 23 mei was een grote groep BKL leden (lees: 70 man!) aanwezig bij het BKL bedrijfsbezoek URETEK Benelux. Sandra ter Huurne vertelde trots over de werkzaamheden en activiteiten van het bedrijf en haar vader, Alwin ter Huurne, nam de aanwezigen mee terug naar het ontstaan van URETEK. Ook werd er een indrukwekkende demonstratie gegeven van de innovatieve technieken waarmee URETEK funderingen verstevigt en vloeren lift.

  lees meer

Realisatie: verenigingenweb