Bericht

 • Op donderdag 1 november, om 14.30 uur, organiseert VBA Themakring MVO de workshop 'Afval: van kosten naar kans'. Noem de termen circulaire economie en burgerlijke betrokkenheid en je komt uit bij gastspreker Marieke van der Werf. Momenteel is zij o.a. werkzaam als boegbeeld van de Provincie Flevoland aangaande de circulaire economie.

  lees meer
 • Zaterdag 3 november is de 3e editie van de Infodag Lelystad Airport. Iedereen is welkom van 10.00 tot 16.00 uur in de nieuwe – nog onafgewerkte – passagiersterminal aan het Terminalplein 2. De Infodag staat, onder het motto ‘Check-innovatie@LelystadAirport’, in het teken van innovatie en duurzaamheid.

  lees meer
 • Vandaag vindt de BKL Kennissessie AVG plaats (08.45 tot 10.30 uur). Wegens de vele aanmeldingen is de locatie gewijzigd naar de Okkerse & Schop zaal in het Agora Theater!

  lees meer
 • Veel inwoners van Lelystad hebben moeite met rondkomen. Voor hen is het lastig om in de basisbehoeftes te voorzien en er is geen ruimte voor leuke extra’s. Op 21 november worden deze inwoners in het zonnetje gezet en organiseert de Lelystadse Uitdaging in samenwerking met het bedrijfsleven een verwendag.

  lees meer
 • Ben je al een aantal jaar aan het ondernemen maar loop je vast op een aantal zaken en zoek je naar grip voor het vervolg? Of ken je een ondernemer die op zoek naar inspiratie voor de volgende stap? Dan ben je bij Smart Business Masters Lelystad aan het goede adres.

  lees meer
 • Op 13 november organiseert het Lelystad Akkoord de masterclass 'Sociaal Ondernemen', met gastspreker Renzo Deurloo. Vrienden van het Lelystad Akkoord kunnen zich kosteloos aanmelden.

  lees meer
 • "In iedereen schuilt talent. Je moet het alleen wèl zien en het aandacht geven", zegt Chris Heynen, eigenaar van Heynen Systems. Begin september kreeg het bedrijf bezoek van 7 jongeren die deelnemen aan het programma Lelytalent van MBO College Lelystad.

  lees meer
 • Op woensdag 24 oktober zijn BKL leden van harte welkom om een bezoek te brengen aan de Penitentiaire Inrichting (PI) Lelystad. Ben jij ook zo benieuwd hoe het er in een gevangenis aan toe gaat? Wat doen de gedetineerden eigenlijk elke dag? Zijn het allemaal zware jongens? En wat kunnen de gedetineerden na hechtenis betekenen voor de maatschappij? Dit is je kans om de gevangenis in Lelystad te bezoeken!

  lees meer
 • Tijdens het zeer drukbezochte evenement Flevoland Groeit is vrijdag 28 september officieel het TMI Proof of Concept Fonds Flevoland geopend. Gedeputeerde Jop Fackeldey, Ger de Bruin (directeur Flevoland Capital) en Rob Schouten (directeur Ontwikkelingsmaatschappij Flevoland) hebben gezamenlijk het fonds geopend.

  lees meer
 • Vanaf 1 oktober gaat Sukkel Glas in Hilversum verder onder de naam GSF Glasgroep. "Onze locatie aan de Nieuwe Havenweg 65 wordt dè plek waar zowel particulieren en bedrijven terecht kunnen voor interieurglas en professioneel schadeherstel", aldus Maarten Rood, directeur van GSF Glasgroep uit Lelystad.

  lees meer

Realisatie: verenigingenweb