Bericht

 • BKL leden worden van harte uitgenodigd voor de nieuwjaarsbijeenkomst 'Nieuwe ronde, nieuwe kansen' bij Windesheim Flevoland op 8 januari 2019. VNO-NCW Flevoland is medepartner van deze bijeenkomst.

  lees meer
 • "We zijn er klaar voor en we willen graag samen met u een succes maken van Lelystad Airport." Dit zei Janneke Sparreboom, wethouder economische zaken van de gemeente Lelystad op 7 december tijdens een ontbijtbijeenkomst, georganiseerd door Lelystad Airport Moet Door.

  lees meer
 • Bedrijfskring Lelystad organiseert samen met het MBO College Lelystad op 17 april 2019 een bedrijvenmarkt voor BKL leden met een MBO College/ROC verleden.

  lees meer
 • Gemeente Lelystad is voornemens een aanbestedingsprocedure te starten voor de aanschaf van Audiovisuele middelen (hierna AV-middelen) inclusief bijbehorende diensten en onderhoud. Het betreft algemene AV-middelen voor diverse locaties in het Stadhuis te Lelystad en specifieke AV-middelen voor de raadszaal en twee andere vergaderzalen waarin de gemeenteraad vergadert.

  lees meer
 • In de komende maand worden vele werknemers verblijd met een kerstpakket. Er zullen vast ook deze keer etenswaren of goedbedoelde artikelen in zitten die niet iedereen kan of wil gebruiken. De Lelystadse Uitdaging heeft het plan om deze overtollige artikelen te verzamelen en deze naar Voedselbank De Korenaar te brengen en een deel volgend jaar als cadeautjes voor de Verwendag 2019 te gebruiken (niet-eetbare artikelen).  

  lees meer
 • Op initiatief van de stuurgroep van het Lelystad Akkoord kwamen vorige week zo’n twintig ondernemers en onderwijsprofessionals bijeen om te brainstormen over het opzetten van een transferpunt onderwijs – bedrijfsleven. 

  lees meer
 • Op woensdag 21 november heeft de Lelystadse Uitdaging samen met het bedrijfsleven (en een flink aantal leden van Bedrijfskring Lelystad!) ruim 200 Lelystedelingen die geen ruimte hebben voor leuke extra’s, een Verwendag aangeboden. 55 bedrijven en organisaties hebben zich samen met vrijwilligers ingezet om deze inwoners een leuke, zorgeloze en ontspannen dag te bezorgen.

  lees meer
 • Het ziekenhuis in Lelystad wordt zondag tijdens een één uur durende manifestatie ,,omarmd’’. De actie is georganiseerd door de gemeenteraad van Lelystad, die alle mensen in de stad en omgeving die zich betrokken voelen bij het ziekenhuis heeft opgeroepen mee te doen.

  lees meer
 • Op de VvE Belang beurs in de Utrechtse Jaarbeurs is het SKW Certificaat voor beheerders van Verenigingen van Eigenaars overhandigd aan Fidata VvE Beheer uit Lelystad. Voor een volle zaal met VvE bestuurders, beheerders en andere belangstellenden. Don Klappe, directeur van Fidata licht toe: “Het SKW certificaat is een mooie kroon op ons werk en bevestiging dat wij aan de strengste eisen voldoen als het gaat om kwaliteit van dienstverlening en deskundigheid”.

  lees meer
 • Marnix Binnema van de Binnema Groep zal per 1 december aanstaande toetreden tot het bestuur van de BKL. De Binnema Groep is leverancier van vrijwel alle diensten op het gebied van vastgoedonderhoud. In het nieuwe jaar verhuist het bedrijf van de Noordersluis naar industrieterrein Oostervaart. Marnix wil graag de verbinder zijn tussen de BKL ondernemers op de Oostervaart en de BKL. Als relatief jonge ondernemer wil hij meewerken aan het opzetten van een netwerk van jonge BKL ondernemers: hoe willen zij onderling netwerken en welke kennis willen zij delen?

  lees meer

Realisatie: verenigingenweb