Aanbiedingen sponsors

Lees onder de kaart een uitgebreide beschrijving van de aanbiedingen

BModesto

50% korting op de Corona-gerelateerde beschermingsproducten (mondmasker, handgel, sneltesten, etc.) d.m.v. een speciale kortingscode.

Cover Flooring

Feestelijke rode loper nodig in 2021? Cover Flooring geeft 50% korting op een loper naar keuze.

Crowe Foederer

Gratis koffie(advies)gesprek.

DG Office.net

Wat hebben lithium batterijen, desinfectie- en schoonmaakmiddelen en verf met elkaar gemeen? Helemaal niets zou u in eerste instantie kunnen denken. Echter, dit zijn allemaal, om maar enkele voorbeelden te noemen, gereguleerde gevaarlijke stoffen.

Doet u iets met gevaarlijke stoffen of weet u dat niet zeker? DGOffice biedt speciaal voor alle BKL leden een gratis gesprek met een consultant van DGM Nederland aan. In dit gesprek wordt bekeken of uw activiteiten voldoen aan de wet- en regelgeving omtrent vervoer, opslag, opleiding etc. van gevaarlijke stoffen.

Daarnaast ontvangt u een gratis demo-account van 30 dagen voor de softwareoplossing DGOffice.net. Hiermee kunt u online al uw gevaarlijke stoffen activiteiten beheren volgens de laatste wetgeving.

Bij interesse of voor meer informatie kunt u contact opnemen via email, info@dgoffice.net, of bel naar 0320 - 760 990. www.dgoffice.net

fresh focus

Richt je (thuis)werkplek in met 10% korting bij IPPYS woondeco. Vul de code: BKL21THUIS in bij het afrekenen. IPPYS is een label van fresh focus.

Multicopy Lelystad Almere

Tijd voor een nieuwe uitstraling van uw organisatie? Gratis 'refresh'-gesprek met een van onze communicatieadviseurs. 

Peter Rijsenbrij Producties (PRP Online Media & Events)

Unieke kans: Bedrijfsvideo van 1 minuut 

Een professionele video is hét visitekaartje van uw bedrijf. In dit digitale tijdperk een must-have om te laten zien waar uw bedrijf voor staat. In deze eenmalige aanbieding zorgen wij voor het script, de opnamen (incl. drone beeld), productie, muziek en Peter Rijsenbrij als voice-over. De video is geschikt voor social media en te gebruiken op uw website. Voorwaarden: De film duurt maximaal 1 minuut en wordt op 1 locatie op 1 dag opgenomen. 

Uw bedrijfsvideo nu van € 1250,- voor € 850,- (excl. btw) 

Deze aanbieding is een samenwerking tussen PRP Online Media & Events en SV Productions 

AH Voorhof

Bij aankoop van een fles rode of witte Villebois Sancerre wijn krijg je een set wijnglazen cadeau in onze Gall & Gall. 

Joost de Villebois is een Nederlander die verschillende wijngaarden in het Franse Loire gebied heeft gekocht. Daar maakt hij, samen met een Franse wijnmaker, hele mooie witte wijnen. En een paar rode. Van toegankelijke wijnen tot een aantal Terroir wijnen die vooral door sommeliers geschonken worden in restaurants

Villebois Sancerre Rouge
Van deze wijn wordt in het Sancerre gebied (aan de Loire)maar heel weinig gemaakt. Er wordt voornamelijk wit gemaakt daar. Deze rode is volgens Hamersma kwalitatief gezien een uitzondering, en wel heel goed dus. Deze wijn is lekker bij gevogelte en kalfsvlees. Hij is het lekkerst als hij iets gekoeld wordt geserveerd

Villebois Sancerre blanc
Hele mooie Sauvignon blanc. met het typische aromatische karakter van de Sancerre wijnen. Deze wijn is lekker met geitenkaas, schaal- en schelpdieren en bij de luxe borrel.

Rabobank Flevoland

Wij zijn trots op jou als ondernemer & op ondernemend Flevoland.

Wij helpen graag met het realiseren van jouw plannen. In een persoonlijk gesprek, ook via video of telefoon. Makkelijk vanuit huis, wanneer het jou uitkomt. Bel ons voor een afspraak op (0320) 292 600. 

Wij maken ons sterk voor Lelystad!

Restaurant Applaus

Sponsor ASF Fischer staat haar plek af aan Restaurant Applaus. Bij bestelling van een Poke Bowl krijg je de tweede met 50% korting. 

Wij kijken er naar uit om u culinair te mogen verwennen met Applaus!