Inventarisatie Tegemoetkoming schade COVID-19

De Tegemoetkoming schade COVID-19 is voor ondernemers waarvan de hoofdactiviteit overeenkomt met een van de vastgestelde SBI-codes. SBI staat voor Standaard Bedrijfsindeling en de code geeft aan wat de hoofdactiviteit van een bedrijf is. Lijdt jouw bedrijf schade door Corona en staat jouw SBI in de lijst? Dan kun je op www.rvo.nl/subsidie-en-financieringswijzer/tegemoetkoming-schade-covid-19 een tegemoetkoming aanvragen.

 

Het kabinet heeft op 7 april besloten om de TOGS-regeling nogmaals aan te vullen. Zie hier het nieuwsbericht www.rvo.nl/actueel/nieuws/tegemoetkoming-2e-uitbreiding-voor-extra-sbi-codes. Dat is goed nieuws. Toch horen wij in gesprekken met ondernemers nog steeds dat een aantal ondernemingen tussen wal en schip dreigen te raken omdat hun SBI code niet wordt genoemd bij deze maatregel. Wij willen deze gegevens verzamelen en doorsturen naar onze contacten bij Gemeente Lelystad, Economische Zaken.

 

Wordt de SBI code van jouw bedrijf of een van jouw bedrijven ondanks de aanpassing van 7 april niet genoemd bij bovengenoemde maatregel en wil je aanspraak maken op een Tegemoetkoming schade COVID-19?

 

Dan willen we je vragen onderstaand formulier in te vullen. Wij verzamelen de meldingen en sturen deze door.

 

Samen staan we sterker en als BKL maken we ons hard voor de belangen van al onze leden.

 

Velden met een * zijn verplicht.

Inventarisatie


Bevestiging geen robot

Op dit formulier is een beveiliging actief. Los de som op om verder te gaan, en gebruik cijfers in het antwoord.