BKL Kart Event 2022

Op woensdag 18 mei organiseren we weer het BKL Kart Event. Strijd je mee om de titel ‘snelste team van Lelystad’ bij Kartcentrum Lelystad? De combinatie van fun en netwerken, maakt het evenement enorm populair onder de ondernemers. Het BKL Kart Event is dan ook niet meer weg te denken uit de agenda van Bedrijfskring Lelystad en nadat de laatste edities door corona niet konden doorgaan, is het evenement gelukkig terug van weggeweest. Kartcentrum Lelystad is een unieke outdoor kartbaan die is uitgegroeid tot hét kartcentrum van Nederland. Kartcentrum Lelystad is gespecialiseerd in het verhuren van karts voor bedrijfsfeesten en daar maakt de Bedrijfskring Lelystad graag gebruik van.

Race tegen eenzaamheid

Net als in 2019 racen we tegen eenzaamheid. Als Bedrijfskring Lelystad zetten we ons in voor onze stad en met een donatie aan Resto VanHarte Lelystad dragen we als ondernemers dubbel bij aan het leefklimaat in onze stad. Resto VanHarte wil het sociaal isolement en de eenzaamheid wat hier vaak mee gepaard gaat, onder de aandacht brengen en actief bestrijden. Dit doen ze door samen te koken en eten, met als doel een hechte gemeenschap en een betere buurt. Via de buurtrestaurants en met hulp van vrijwilligers, organiseert Resto VanHarte één keer per week een gezond en betaalbaar driegangendiner en gezellige avond waar iedereen – uit alle lagen van de bevolking – van harte welkom is in MFA Zuiderzeewijk of MFA De Dukdalf. Onze donatie helpt hun dit mooie werk te doen.

Programma

1500 uur  Inloop
1530 uur  Start en welkom
1600 uur  Omkleden en start training
1700 uur  Start race (halverwege de race start het buffet met hapjes)
1800 uur  Einde race
1815 uur  Prijs uitreiking
1830 uur  Einde

Kaarten

Race je mee? Elk bedrijfslid kan 1 of 2 kaarten kopen om te karten. Kaartjes zijn 30 euro exclusief btw. Het deelnamebedrag is inclusief:

  • Karten
  • Hapjesbuffet en twee consumpties
  • Donatie aan stichting Resto VanHarte

Wil je liever zelf niet racen, maar wel komen aanmoedigen, netwerken en mee eten? Er zijn ook tickets zonder karten. Deze zijn ook 30 euro exclusief btw.

Je kunt je gewenste ticket(s) kopen via de groene knop.