Tennis en padel evenement

De inschrijving is gesloten. Wil je toch graag komen? Stuur dan een e-mail naar Sandra Kamp via sandrakamp@bedrijfskring.nl voor de reservelijst. Dan krijg je bericht als er een plek is vrijgekomen.

///////////////////////

Sporten en netwerken, de perfecte combinatie! Op woensdag 13 oktober organiseren we het BKL Tennis en padel evenement. Een leuke en sportieve middag die we met elkaar afsluiten met een gezellige (en lekkere!) netwerk barbecue. Schrijf je in voor het sporten en sluit aan bij de barbecue. Deelname aan tennis en padel is gratis. Voor de afsluitende barbecue vragen we een bijdrage van € 22,50 excl. btw per persoon.

Heb je nog niet eerder getennist? Ben je helemaal nieuw met padel? Geen probleem!
Je kunt je inschrijven als ervaren of startende speler. Dus wil je kennismaken dan is nu je kans!

Wat is padel?
Grote kans dat je nog niet eerder van padel hebt gehoord, het is tenslotte een relatief nieuwe sport. Maar wel een die behoorlijk aan het groeien is. Daarom even een korte uitleg. Padel is een mix van tennis en squash en wordt gespeeld met vier personen op een rechthoekig veld. Een padelbaan is 10 meter breed en 20 meter lang en is omringd door wanden. De baan is ten opzichte van een tennisbaan behoorlijk compact te noemen. In bijna alle gevallen zijn de wanden een combinatie van glas en een hekwerk. Padel speel je met een padel racket en een padelbal. Tijdens het spel zijn de wanden onderdeel van het spel. Aangezien de wanden kunnen worden gebruikt is kracht minder belangrijk bij padel. Dit houdt in dat deze sport door iedereen te spelen is en doordat het met 4 personen wordt gespeeld, is padel ook nog eens een super sociale sport.

Bekijk het filmpje hieronder voor meer uitleg over Padel:

BBQ en netwerkborrel
We eindigen de sportieve middag met een BBQ en netwerkborrel. Geen gelegenheid om te komen sporten, maar wel zin in een BBQ met netwerkborrel? Ook dan ben je van harte welkom!

Programma
1400    Inloop 
1430    Start en welkom 
1445    Aanvang wedstrijden
1530    Clinics
1700    Einde laatste wedstrijd en clinics
1730    Netwerkborrel met BBQ
1900    Sluiting

Inschrijven
Je kunt inschrijven via de groene knop 'ticket kopen' (inloggen met persoonlijk account).

Voor dit evenement geldt een maximum van 2 personen per lid.