Sponsor het BKL Gala!

Hieronder staan alle sponsorpakketten genoemd. Je kunt deze afnemen door in te loggen en vervolgens rechts bovenaan deze pagina op de groene knop 'Ticket kopen' te klikken.

Om in deze turbulente tijd met elkaar verbonden te blijven, willen we toch het nieuwe jaar vieren en samen proosten op betere tijden. Dit jaar reiken we daarom 3 gloednieuwe ondernemersprijzen uit én organiseren we het BKL Home Edition Gala ‘The Show Must Go On-line’. Op zaterdag 9 januari 2021 komt het gala bij de BKL leden thuis!

In de eerste week van januari ontvangen alle BKL leden het officiële BKL Home Edition Gala pakket. Met dank aan diverse sponsors zit dit feestelijke pakket vol producten van lokale leveranciers en waardevolle aanbiedingen.

Word ook sponsor en maak samen met ons een groot succes van deze heel speciale thuiseditie. Want ‘The Show Must Go On’!

Sponsorpakketten

No 1 Brons € 250,00*

  1. Vermelding bedrijfsnaam op vooraankondiging (fysieke kaart), uitnodiging (fysieke kaart) en website BKL.

No 2 Zilver € 500,00*

  1. Vermelding bedrijfsnaam (medium grootte) op vooraankondiging (fysieke kaart), uitnodiging (fysieke kaart) en website BKL.
  2. Vermelding virtuele VIP wall voor VIP selfie competitie. Er komt een special VIP Wall pagina op de website met de foto’s die ingestuurd zijn door BKL leden.
  3. Deelname aan ‘speciale aanbieding’ kaart (print en online op BKL site)

No 3 Goud € 1000,00*

  1. Vermelding bedrijfsnaam (groot) op vooraankondiging (fysieke kaart), uitnodiging (fysieke kaart) en website BKL.
  2. Vermelding virtuele VIP wall voor VIP selfie competitie. Er komt een special VIP Wall pagina op de website met de foto’s die ingestuurd zijn door BKL leden.
  3. Deelname aan ‘speciale aanbiedingen’ kaart (print en online op BKL site)
  4. ‘Sponsored by’ deelname aan ‘BKL Gala goodiebag’ (deze goodiebag wordt gevuld met lokale producten en items voor een feestelijke avond).

*Alle genoemde bedragen zijn uitgedrukt in euro en exclusief btw

Meer informatie

Zit er geen geschikt pakket tussen, maar wil je wel sponsoren? Of heb je een andere vraag of sponsoring? Klik op de knop hieronder en stuur een mail naar Sandra Kamp en Peter Rijsenbrij.

Ik wil graag meer informatie