BKL Kwartaalborrel Werkbedrijf

Als winnaar van de BKL Trofee was Werkbedrijf Lelystad op 16 februari gastlocatie voor de eerste BKL kwartaalborrel van 2023. Directeur Onno Vermooten trakteerde de aanwezige BKL leden een inspirerende presentatie over het bedrijf Werkbedrijf Lelystad. Hij vertelde uitgebreid over de geschiedenis en de visie van het bedrijf en hoe ze mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt helpen om weer aan het werk te komen. De gasten waren onder de indruk van de inzet en het enthousiasme van de medewerkers van het Werkbedrijf en de succesverhalen die ze hebben weten te realiseren. 

Het Werkbedrijf heeft in alle opzichten hun best gedaan om de borrel tot een succes te maken. Het hapjes- en drankjesbuffet was tot in de puntjes verzorgd en we konden genieten van heerlijke gehaktballetjes, kippenboutjes en kaasjes. En ook de bediening door de medewerkers van het Werkbedrijf was top!

Al met al was het een zeer geslaagde bijeenkomst waarin we niet alleen hebben genoten van de heerlijke hapjes en drankjes, maar ook geïnspireerd zijn geraakt door het Werkbedrijf en hun bijzondere missie. We bedanken het Werkbedrijf dan ook voor de mooie ontvangst en kijken uit naar de volgende BKL kwartaalborrel.