BKL Kart Event 2019


Het jaarlijkse BKL Kart Event is niet meer weg te denken uit de agenda van Bedrijfskring Lelystad. “De combinatie van fun en netwerken, maakt het evenement enorm populair onder de ondernemers die bij ons zijn aangesloten”, legt directeur Sandra Kamp uit.

Winnaars
In 2019 was team ‘Minardi’ bestaande uit de bedrijven Covebo (Marcel van Loenen) en Hajé (Thierry de Jager) het snelste, gevolgd door team ‘Force India F1’ gevormd met de bedrijven Albert Heijn Voorhof (Andrew en Jonathan Vosselman) en RAM Mounts Benelux (Cornelis van Putten). Op de derde plaatst eindigde team ‘Red Bull’ waar Van der Linden Makelaardij (Marc Bosboom) en ACDA Advies en Consultancy (Gerard Acda) deel van uitmaakte. “Het event was weer een groot succes, met name ook vanwege de speciale aandacht voor Resto Van Harte. Mooi om te zien hoeveel ondernemers dit goede doel een warm hart toedragen”, aldus Sandra Kamp.

Resto VanHarte
Chris Snoek van Kartcentrum Lelystad vroeg tijdens het jaarlijkse BKL Kart Event op 25 april 2019 aandacht voor Resto VanHarte. Dit goede doel brengt mensen uit alle lagen van de bevolking met elkaar in verbinding. “Via buurtrestaurants bouwt Resto VanHarte aan een hechte gemeenschap en aan een betere buurt”, legt ondernemer Chris Snoek uit. “Deelnemers van het BKL Kart Event konden tijdens het event een vrijwillige donatie doen, uiteindelijk hebben we 1.185 euro opgehaald!”