Lidmaatschap

De BKL is aanspreekpunt voor het bedrijfsleven, gemeente en overheden en heeft als core business belangenbehartiging voor haar leden. Zit jouw bedrijf in Lelystad? Dan is een lidmaatschap van de BKL een absolute meerwaarde. 

Criteria lidmaatschap

 1. Gevestigd in Lelystad met een vermelding van vestiging in de KvK inschrijving
 2. De onderneming moet staan ingeschreven en gedreven vanuit Lelystad
 3. Duurzaam toegevoegde waarde voor de leden van de BKL

Contributie

 • Bedrijven met 10 of minder werknemers betalen € 350,-
  Dit is inclusief twee toegangskaarten voor het BKL Gala.
 • Bedrijven met 11 of meer werknemers betalen € 470,-
  Dit is inclusief twee toegangskaarten voor het BKL Gala.
 • Seniorleden betalen € 100,-
  Speciaal voor voormalige leden kent de BKL het seniorlidmaatschap. Op die manier kunnen oud ondernemers gewoon lid blijven van de BKL. Dat betekent: alle bijeenkomsten bijwonen, kennis en expertise inbrengen tijdens meepraatsessies of in externe commissies. Inbegrepen is één toegangskaart voor het BKL Gala.
 • Zelfstandige professionals betalen € 320,-
  Dit is inclusief twee kaarten voor het BKL Gala.

Nieuwe leden betalen in het eerste jaar van lidmaatschap € 250,-
(voor een periode van 12 maanden ongeacht de grootte van het bedrijf)
Dit is inclusief twee toegangskaarten voor het BKL Gala. Opzegging dient te gebeuren twee maanden voor afloop van het introductietarief. Er moet minimaal twee jaar tussen de beëindiging van het lidmaatschap en het opnieuw lid worden van de BKL zitten, wil men gebruik kunnen maken van het introductietarief. Voor de jaren hierna betaalt men het normale contributiebedrag.

BKL lid en handel je onder meerdere labels?  
Tegen een meerprijs van € 50,- per label kan je gebruik maken van het BKL platform. Voor dit bedrag kan je ook dit extra label onder de aandacht brengen bij de leden van de BKL. Dit kan je doen door...

 • ... redactionele stukken te leveren onder deze naam voor de nieuwsbrief
 • ... het logo van dit label komt ook op de website
 • ... je mag een pitch doen na aanmelding 

Let op: je hebt in dit geval géén recht op gratis galakaarten.  

Een voorbeeld: je bent al lid met je bedrijf, maar je hebt daarnaast ook nog een ander bedrijf. Dan is het dus mogelijk om voor dit 2e label óók nieuws aan te leveren voor in de nieuwsbrief en het logo op de site te plaatsen. Het officiële BKL lidmaatschap blijft gelden voor het bedrijf die je opgeeft als hoofdlabel. 

Word lid!
Lid worden? Dat kan door het digitale inschrijfformulier in te vullen. Nadat we deze hebben ontvangen, kan het maximaal 2 weken duren voordat wij contact opnemen. Het lidmaatschap wordt in de tussentijd door het bestuur geaccepteerd. 

Opzeggen
Opzeggen van het lidmaatschap dient altijd plaats te vinden vóór 1 november (zie ook onze statuten artikel 12, lid 1 en 2). Opzeggingen ontvangen na deze datum worden nog belast voor de contributie van het jaar daarop. Nieuwe leden dienen 2 maanden voor het einde van hun termijn op te zeggen.

Wij hanteren een betalingstermijn van 14 dagen en alle genoemde tarieven zijn per jaar en exclusief btw.