Werkbedrijf Lelystad wint ESF Award 2016

24/11/2016

Goed nieuws! Werkbedrijf Lelystad heeft de ESF Award 2016 gewonnen omdat hun bedrijf bijdraagt aan een samenleving waarin iedereen meedoet. Volgens de jury kwam Werkbedrijf Lelystad als overtuigende winnaar uit de bus. Het mede door dit bedrijf vormgegeven Lelystad Akkoord is een verlengde van het landelijke sociale akkoord waarin tevens alle partners uit de stad verenigd zijn. 

ESF-projecten dragen bij aan een samenleving waarin iedereen meedoet. Een samenleving die werkt. Werkbedrijf Lelystad wordt ook mede mogelijk gemaakt door het Europees Sociaal Fonds. Reden om mee te dingen naar de ESF-Award 2016. Hun inzending resulteerde in een nominatie met nog vier andere projecten. 

Tijdens het ESF-Event 2016 werd de winnaar bekend gemaakt. Staatssecretaris Klijnsma van Sociale Zaken en Werkgelegenheid overhandigde een prachtige trofee. “Begeleiden naar werk is belangrijk, zorgen voor meedoen in de samenleving is minstens zo’n belangrijk doel. Daarom is Werkbedrijf Lelystad een terechte winnaar.”, vindt staatssecretaris Klijnsma van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. 

Link naar bericht Rijksoverheid d.d. 23 november 2016