Stem op Fireproof & Acoustic Panels

20/10/2016

Van Campen Industries zoekt stemmers voor het mooie Fireproof & Acoustic Panels product. Deze is op 12 oktober genomineerd voor de Gouden Decibel Award in de categorie bedrijf/product/dienst. Op 8 november worden de winnaars bekend gemaakt. Om voor deze publieksprijs in aanmerking te komen vraagt Van Campen Industries alle BKL leden om op hun te stemmen.

Stemmen kan tot en met 30 oktober via deze link. Scroll wel even naar Fireproof & Acoustic panels - Van Campen - Categorie bedrijf/product/dienst.

Wat houdt de Gouden Decibel in?
Stichting Innonoise en de Nederlandse Stichting Geluidshinder hebben het initiatief genomen om samen met het NAG, VVM en NLingenieurs voor de vijfde keer d Gouden Decibel Awards uit te reiken. Dit gaat gebeuren ttijdens de borrel op 8 november, direct na de eerste congresdag GTL 2016 te Hoevelaken. De volgende awards worden uitgereikt:

  • Award voor een persoon en/of belangengroep
  • Award voor een bedrijf/product/dienst
  • Award voor een overheid
  • Award voor het meest veelbelovende afstudeerproject
  • Award voor het meest wilde idee

Met deze awards willen de initiatiefnemers overheden, organisaties, bedrijven en personen die een bijzondere inspanning hebben geleverd om geluidshinder in Nederland terug te dringen, in de schijnwerpers zetten. Met de uitreiking willen de organisatoren landelijk meer publiciteit vragen voor het geluidshinder probleem en het oplossen hiervan.