Aankondiging aanbesteding 'Sanitaire voorzieningen'

17/10/2016

Op 14 oktober is er door Gemeente Lelystad een 'Aankondiging van Opdracht', TenderNed-kenmerk 118279, gepubliceerd. De naam van deze aanbesteding is 'Sanitaire voorzieningen'. Het doel van de aanbesteding is het aangaan van een raamovereenkomst met een gespecialiseerd bedrijf voor het leveren van sanitaire hygiënische voorzieningen. Omdat deze aanbesteding mogelijk interessant kan zijn voor BKL leden, brengen wij deze bij jullie onder de aandacht. Gemeente Lelystad ziet ook graag dat lokale partijen betrokken zijn in aanbestedingsprojecten. 

Let op: het bedrijf dient in staat te zijn de voorzieningen te plaatsen, monteren én te onderhouden inclusief de bijbehorende dienstverlening.

Onder dienstverlening wordt onder andere het volgende verstaan: onderhoud én het leveren van producten (disposables) op het gebied van sanitaire hygiënische voorzieningen op diverse locaties van Gemeente Lelystad.

Bij de gepubliceerde Aankondiging van Opdracht op www.tenderned.nl wordt doorverwezen naar de website van Negometrix. Uitsluitend via Negometrix (kenmerk 48795) zijn de aanbestedingsdocumenten te downloaden. Hiertoe dient men zich bij Negometrix (eenmalig) te registreren en aan te melden.

Voor ondersteuning hierbij kan men contact opnemen met de helpdesk van Negometrix via servicedesk@negometrix.com of via 085-20 84 666.